Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Livrarea

Cum se face livrarea?
Livrarea se face in mod obisnuit prin Poșta cu plata ramburs – plata produselor comandate se face în momentul ridicării coletului de la oficiul postal de care aparțineți. Taxele pot varia: minim 12 lei iar la colete mai mari in functie de greutate va informam suma livrarii telefonic.

Pentru livrarea prin posta trebuie ca datele pe care le dați pentru livrare sa fie aceleași cu datele dumneavoastră din cartea de identitate.

Termenul de livrare prin Poștă este de 2-4 zile în funcție de distanță.

La cerere livrarea se face și prin curieratul rapid Fan Courier sau Cargus, taxele  pot costa estimativ 25-30 lei dar pot diferi in raport cu greutatea coletului si distanta.

Pentru a stabili modalitatea de livrare veti fi contactati de noi sau mentionati in momentul in care faceti comanda ca doriti livrare prin curier.

Livrarea internațională
Pentru informatii privind livrarea internatională va rugăm să ne contactati. Livrăm în U.E numai dacă produsele sunt plătite în avans prin PayPal, Western Union, MoneyGram. Livrarea se va face prin Poșta Română și Poșta Atlassib sau Curier rapid.

Taxele poștale se calculează în funcție de greutatea coletului si valoarea va este transmisa inainte de efectuarea platii.